Οι Συριζαίοι αγρότες εξεγείρονται. Αριστερά και Κολεκτιβοποίηση




Το παρακάτω κείμενο αναφέρεται στο παρακάτω διαφωτιστικό βίντεο των εξεγερθέντων αγροτών , το οποίο και ενσωματώσαμε στο παρόν δημοσίευμα. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται , δείτε το εν λόγω βίντεο εδώ:   https://www.youtube.com/watch?v=jUIt2gdAvGE

Αντιπρόσωποι των αγροτών του Νομού Σερρών κοινοποιούν κοινό ψήφισμα των αγροτών του νομού ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν τα μέτρα που τους προετοιμάζει ο μισελληνικός Σύριζα .Τους κοινοποιούν τις κοινές προθέσεις τους και τους προειδοποιούν ότι άπαξ και παρθούν τα εν λόγω ληστρικά μνημονιακά μέτρα κατά των αγροτών θα επικρατήσει όργιο .Τους καθιστούν υπεύθυνους για το ρεσιτάλ των κινητοποιήσεων που θα επακολουθήσουν. 

Πιο πίσω ένας αγανακτισμένος αγρότης λέει το επικό «πρώτη φορά αριστερά και τέτοιο γαμήσι πουθενά.Μόνο το σύμφωνο συμβίωσης τους νοιάζει ,τα πουστράκια!!!!». 
Για να έχουμε καλό ρώτημα, τι ψηφίσατε εκεί πάνω εσείς στο Νομό Σερρών; 29,8% πήρε ο Σύριζα .Επιπλέον κινητοποιούνται και οι αγρότες στην Κρήτη και εν τέλει μάθαμε και τον Κρητικό τον Στιβακτάκη από τις κινητοποιήσεις των αγροτών των προηγούμενων μηνών .Τι ψηφίσατε εσείς εκεί στην «λεβεντογέννα»  Κρήτη ;
 
Χανιά 41% Σύριζα.
Ρέθυμνο 38% Σύριζα,
Ηράκλειο 45% Σύριζα ,
Λασίθι 41% Σύριζα .
 
Πολύ καλά κάνουν και θα σας πάρουν και τα χωράφια και τις περιουσίες και θα τα δώσουν στους τοκογλύφους και στους λαθρεποίκους .Θα σας πάρουν τα χωράφια και θα τα δώσουν να τα δουλεύουν το νέο «προλεταριάτο» που έρχεται εξ Αφρικής και Ανατολής ορμώμενο .

Ένας αγράμματος αγρότης μουσάτος λέει ότι αυτά δεν είναι αριστερά καμώματα και πρώτη φορά βλέπει αριστερά να υφαρπάζει τις περιουσίες των ανθρώπων και να παίρνει τα χωράφια των φτωχών αγροτών. 
ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ! Αυτή ακριβώς είναι η αριστερά!!!! 

Να υπενθυμίσουμε στους φίλους αγρότες την «κολεκτιβοποίηση» στην πρωτογενή παραγωγή(οικονομική πολιτική και οργάνωση της πρωτογενούς παραγωγής με κεντρικό σχεδιασμό από την κ.ε. του ΚΚ) και το ολοκαύτωμα της Ουκρανίας , το γνωστό «Γολοντομόρ» (1932-1933). Ο μεγαλύτερος λιμός και γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας . Οι Ουκρανοί αρνήθηκαν να παραδώσουν τα χωράφια τους και τις σοδειές τους στους Μπολσεβίκους στα πλαίσια της κολεκτιβοποίησης και ο πατερούλης Στάλιν τους υφάρπαξε τις σοδειές από τις αποθήκες τους και τους άφησε να λιμοκτονήσουν. 7 εκατομμύρια περίπου Ουκρανοί πέθαναν από την πείνα μέσα σε ένα χρόνο . Ο λόγος που ιστορικά το ΚΚΕ σημειώνει πολύ χαμηλά ποσοστά στον αγροτικό κόσμο είναι ότι οι αγρότες φοβούνται ότι οι κομμουνιστές θα τους πάρουν τα χωράφια τους και θα τα διαθέσουν όπως αυτοί νομίζουν. 

Η αριστερά λοιπόν αυτή ήταν και δεν αλλάζει.Κανονίστε να τους ξαναψηφίσετε αλλά μετά μην κλαίτε που θα σας «απαλλοτριώσουν τα μέσα παραγωγής» ,δηλαδή τα χωράφια σας. Το πράττουν έμμεσα δια της υπερφορολόγησης .Σας μειώνουν τα έσοδα από την μία εφόσον δεν κάνουν τίποτα για να πατάξουν τους μεσάζοντες (αυτό όσον αφορά το κομμάτι της διανομής).Από την άλλη σας αυξάνουν το κόστος παραγωγής δια της υπερφορολόγησης αλλά και της υπερφορολόγησης στις επιχειρήσεις που παράγουν ή μεταπωλούν αγροτικές εισροές( inputs), όπως λιπάσματα,ζωοτροφές ,αγροτικό εξοπλισμό κτλ .Αποτέλεσμα είναι η ενασχόληση με την πρωτογενή παραγωγή να είναι ασύμφορη και ζημιογόνα . Με αυτόν τον τρόπο ξεκληρίζουν την αγροτιά και καθιστούν τη χώρα μας έτη περαιτέρω εισαγωγική χώρα, ακόμα και στα αγροτικά προϊόντα, προς όφελος των αγροτικών επιχειρήσεων του Βορρά αλλά και του τρίτου κόσμου που θα δουν τις εξαγωγές τους να αυξάνονται , ενώ το δικό μας εμπορικό έλλειμμα του αγροτικού ισοζυγίου θα αυξάνεται. Αυτές οι πρακτικές μας απομακρύνουν και από τον εθνικό στόχο της αυτάρκειας .

Στις 14/08/2015 ψήφισαν μνημόνιο 3 , τι περιμένατε ότι θα έκαναν; Όμως τον Σεπτέμβριο του 2015 τους ψηφίσατε κανονικά με τα άνωθεν ποσοστά .  Φάτε τώρα «πρώτη φορά αριστερά» και «πρώτη φορά γαμηστερά», βγάλτε το σκασμό και πληρώστε τη νύφη . 
«Η ψήφος είναι πιο μοιραία από τη σφαίρα. Η σφαίρα μπορεί να σκοτώσει τον εχθρό σου.Η ψήφος μπορεί να σκοτώσει εσένα, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου»  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;