Όλοι οι εχθροί μας «εργαλειοποιούν» τη λαθρομετανάστευση εις βάρος μας

Αλβανοί ,Σκοπιανοί και Τούρκοι «εργαλειοποιούν» τη λαθρομεταναστευτική κρίση για να αξιώσουν διεκδικήσεις , και όλες εις βάρος μας .Οι πανίβλακες οι «δικοί μας» πιστεύουν ότι εν τέλει οι Δυτικοί θα σεβαστούν τα εθνικά δικαιώματα της Ελλάδας μόνο και μόνο γιατί είμαστε «εταίροι». Η μισελληνική διεθνιστική κυβέρνηση Τσίπρα επιβάλλει το διεθνισμό της στους Ευρωπαίους και αυτοί για να αμυνθούν θα κάμουν άτυπες συμφωνίες off the record με τους εχθρούς μας .

Ήδη ο «σοσιαλδημοκράτης» Ιταλός Ρέντζι κάνει άτυπες συμφωνίες με Αλβανία και Σκόπια .Όλοι οι Ευρωπαίοι on camera θα κατηγορούν-χλιαρά-τις βαλκανικές χώρες που κλείνουν τα σύνορα τους , και έτσι θα είναι πολιτικά ορθοί, αλλά ταυτόχρονα κάτω από το τραπέζι-off the record- θα τους προσφέρουν ανταλλάγματα για να να διατηρήσουν ερμητικά κλειστά τα σύνορα τους .Ενταξιακές διαδικασίες στην ΕΕ ,στήριξη στα ζητήματα της Τσαμουριάς και αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία .

Τους δε Τούρκους τους γλείφουν αντί να τους καταδικάζουν για τα εγκλήματα τους στο Αιγαίο .Ενώ η Τουρκία είναι χωρίς συμμάχους και μόνη της (έχει χάσει τους Αμερικανούς,Εβραίους,ΕΕ, έχει απέναντι της Σύρους ,Ρώσους ,Κούρδους κτλ) καταφέρνει να διεκδικεί και να κερδίζει. Θα πάρει 8-10 δισ.€ από τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογούμενων ,θα τη στηρίξουν στις ενταξιακές διαδικασίες στην ΕΕ, θα λάβει δικαιώματα στο Αιγαίο ,θα λάβει την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες που ταξιδεύουν στην ΕΕ κτλ.

Όλοι θα βγουν κερδισμένοι από αυτή την ιστορία εκτός από εμάς .Εμείς θα είμαστε μια αποικία χρέους στο διηνεκές , αρνούμενοι να «εργαλειοποιήσουμε» τη (λαθρο)μεταναστευτική-(ψευτο)προσφυγική κρίση .Δεν δεχόμαστε ένεκα ψευτοανθρωπιάς και ουτοπικού διεθνισμού να χρησιμοποιήσουμε το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα για να επιτύχουμε μια ελάφρυνση των μνημονιακών βαρών και να περάσουμε τον σκόπελο της αξιολόγησης . Τόσο ηλίθιοι είμαστε...πάντα με το σταυρό στο χέρι και πάντα τελευταίοι.

Επιπλέον θα μας μετατρέψουν σε αποθήκη ψυχών απ`όπου οι Ευρωπαίοι θα παίρνουν λίγους λίγους τη φορά στους χρόνους και στους ρυθμούς που επιτρέπει η οικονομία τους και αντέχει το πολιτικό τους σύστημα .Οι Πολυεθνικές εταιρίες του Βορρά θα πάρουν όσα φτηνά εργατικά λαθροχέρια χρειάζονται και θα τους χρησιμοποιήσουν ως απεργοσπάστες και καρυοθραύστες των συνδικαλιστικών κεκτημένων. Οι εχθροί μας (Αλβανοί,Σκοπιανοί και Τούρκοι) θα πάρουν και αυτοί ότι θελήσουν και μάλιστα χωρίς πόλεμο μιας και θα τους τα παραδώσουν στο τραπέζι οι «εταίροι» μας.

Το ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι σε αγαστή συνεργασία με τους Τουρκόχοιρους θα σαμποτάρουν τον Άσαντ και τον Πούτιν υπέρ των τζιχαντιστών και αυτό θα το έχουμε προξενήσει εμείς,έμμεσα, με τον ηλίθιο διεθνισμό μας .Θα δώσουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα στους σφαγείς της ISIS από το πουθενά και θα δημιουργήσουν μεγάλες έχθρες από την πλευρά των Ρώσων ,των Κούρδων και των Σύρων κατά της Ελλάδας. Από κει που όλοι οι εχθροί μας ήταν απομονωμένοι και κατηγορούμενοι , εν τέλει, κατηγορούμενοι και απομονωμένοι βγαίνουμε εμείς . Μας σιχάθηκαν και έδειξαν την απέχθεια τους στο οικονομικό-δημοσιονομικό πεδίο .Θυμάστε τις κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια που μας έλεγαν ότι θα τους χρεοκοπήσουμε , ότι θα διαλύσουμε τη ζώνη του ευρώ , μας αποκαλούσαν τεμπέληδες άχρηστους κτλ. Τώρα μας κατηγορούν και ότι τους εξισλαμίζουμε από πάνω , ότι καταστρέφουμε την Ευρώπη και τον πολιτισμό της  με τις ιδεοληψίες μας. Σε όλους προξενούμε πρόβλημα και όταν η Ελλάδα θα καταστρέφεται όλοι θα χαίρονται.  

Μέσα σε 14 μήνες ο Σύριζα τείνει να τινάξει τον ελληνισμό στον αέρα με την απάθεια του και τις ιδεοληψίες του. Πήγε στη Σμύρνη και δήλωσε παρουσία του Νταβούτογλου ότι η Σμύρνη αποτελεί «σύμβολο αδελφοσύνης και ειρήνης για τους δύο λαούς» .Στην ουσία επιβράβευσε τη Ρεπούση και σκότωσε εις διπλούν τον μικρασιατικό ελληνισμό , μία φορά τον Άυγουστο του 1922 και άλλη μία προχτές .Αν αυτό δεν είναι ηθική ήττα τι είναι; Τα δε σώματα των Τριών Όπλων θα κάνουν τους μάγειρες, τις πλύστρες και τις Φιλιππινέζες των λαθρομεταναστών ,οι οποίοι θα στοιβάζονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες και θα μείνουν όλοι εδώ , πλην ενός πενιχρού 5% που θα πάρουν οι Ευρωπαίοι στους χρόνους που αυτοί επιθυμούν .
Το 2015 οι 850.000 λαθρέποικοι που πέρασαν από εμάς κατέληξαν στην Ευρώπη.Πλέον όσοι έρχονται θα μείνουν εδώ! Μπαίνουν 5.000 την ημέρα και μέχρι στιγμής έχουν μπει 48.000 και εμείς ακόμα είμαστε συνεπείς στο διεθνισμό μας με τα σύνορα ορθάνοιχτα.

Βιώνουμε μια εν εξελίξει νέα μικρασιατική καταστροφή υπό την αιγίδα μιας Ελληνόφωνης μισελληνικής διεθνιστικής κυβέρνησης Συριζανελ και με τις ευλογίες των δυτικών «εταίρων» μας . Οι Δυτικοί «εταίροι» μας έτσι όπως μας κατέστρεψαν τον Αύγουστο του 1922 στη Σμύρνη έτσι μας καταστρέφουν και τώρα και μας ξεπουλούν στους εχθρούς μας χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό . Όποιο νεοφιλελέδικο πουστοδεξιό και σοσιαλδημοκρατικό σκουπίδι θεωρεί αυτούς εταίρους , είναι αλήτης,ανιστόρητος, προδότης και Ελληνόφωνος γραικύλος .Αυτοί οι προδότες έχουν αναγάγει τον νεοραγιαδισμό τους σε επιστήμη και έχουν και 5 μάστερ ο καθένας. 

Η ανάλυση είναι ίσως υπερβολική και μακάρι να διαψευσθώ αλλά βάσει των όσων έχουμε μέχρι στιγμής στα χέρια μας αυτά τα αποτελέσματα εξάγουμε . Η ιστορία εύχομαι να μην με δικαιώσει και ο καλός Θεός της Ελλάδας να μην μας σιχάθηκε ακόμα, εγώ πάντως μας έχω σιχαθεί .Το μόνο που κάνουμε ως σύγχρονοι Έλληνες είναι να προξενούμε εντροπία στο παγκόσμιο γίγνεσθαι . 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;