Η θρυλική Pony, οι πολιτικάντηδες και ο κομμουνισμός


Η θρυλική Pony, οι πολιτικάντηδες και ο κομμουνισμός





Ένα σχετικά παλιό βίντεο που μας θυμίζει πως προδίδεται η Ελλάς αλλά και μας διδάσκει τους τακτικισμούς του ΚΚΕ και των κομμουνιστών εν γένει .

Διαρκώς σαμποτάρουν την εταιρία και δεν την αφήνουν να ανοίξει τα φτερά της, με αποφάσεις υπουργικές και γραφειοκρατικά κωλύματα . Τη δεκαετία του 80 ο μισέλληνας Αμερικανοπολωνοεβραίος Μινέικο Τσαντ Παπανδρέου ,πέρα από τις άπειρες κρατικοποιήσεις, άφηνε τους κομμουνιστές να καταστρέφουν την μία εταιρία μετά την άλλη.Τους νομιμοποίησε ο ψευτοεθνάρχης  Κ.Καραμανλής το 1974, δηλαδή νομιμοποίησε τις αέναες απεργίες και τα ουτοπικά συνδικαλιστικά αιτήματα. Οι κομμουνιστές σαμποτάρουν εκ των έσω τον καπιταλισμό μιας και αυτοί δύνανται να διαχειριστούν μόνο τον μαρξιστικό σοσιαλισμό.

Σαμποτάρουν το καπιταλιστικό σύστημα με δύο τρόπους:
Α) Στο πόστο εργασίας καπελώνοντας τα συνδικάτα και οδηγώντας τους εργάτες σε συνεχείς εξοντωτικές για την επιχείρηση απεργίες και με σουρεαλιστικά αιτήματα , θέτοντας τον πήχη πολύ πιο πάνω απ`ότι αντέχει ο προϋπολογισμός της εταιρίας (στο βίντεο η συνεχής απεργία το 1983 είχε αίτημα αυξήσεις 35% στους ονομαστικούς μισθούς).
Σκοπός του ΚΚΕ δεν είναι να τα βρουν οι εργάτες με τον ιδιώτη αλλά το κλείσιμο της επιχείρησης, η εξαθλίωση των εργατών και η ενορχηστρωμένη εξέγερση τους, όπως έγινε το 1917 στη Ρωσία.Το ΚΚΕ προδίδει το εργατικό κίνημα με αυτόν τον τρόπο. Όταν κάποιοι την ψυλλιαστούν  και ρωτούν τους επικεφαλής των κινητοποιήσεων γιατί ζητούν από την εργοδοσία τέτοια παράλογα πράγματα, τους απαντούν ότι θέτουν τον πήχη τόσο ψηλά επίτηδες για να πετύχουν όσο περισσότερα γίνεται(είναι η γνωστή μέθοδος του κάνω δύο βήματα μπροστά για να αναγκαστώ να πάω ένα βήμα πίσω.Η καθαρή μεταβολή είναι ένα βήμα εμπρός!)
. Αλλά διαρκώς σαμποτάρουν τις διαπραγματεύσεις.Το ΚΚΕ προδίδει το εργατικό κίνημα για να επιφέρει τη δικτατορία του προλεταριάτου μεγιστοποιώντας την πάλη των τάξεων δια του συνεχούς σαμποτάζ. Με τη «μέθοδο του σαλαμιού » διαλύουν τον καπιταλισμό κόβοντας τον σε φέτες σαν το σαλάμι, διαλύοντας τη μία επιχείρηση μετά την άλλη.κάνοντας χιλιάδες πορείες και καταλήψεις κτλ.

Β) Στο κοινοβούλιο καταγγέλλοντας τον κακό ιμπεριαλιστικό καπιταλισμό βαπτίζοντας κάθε επιχείρηση ως «μονοπώλιο».Το κοινοβούλιο είναι το επίσημο πεδίο προπαγάνδας τους.

Πλέον όμως οι Έλληνες έχουν γίνει φραπεδάτοι και βλέπουν οι κομμουνιστοπατέρες στο πρόσωπο των λαθρεποίκων το νέο προλεταριάτο που θα εργαλειοποιήσουν για να διαλύσουν τον καπιταλισμό






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα