Ο επενδυτικός ρατσισμός του Β.Λεβέντη της Ένωσης Φραπέδων


«Όσοι θεωρούν ότι η επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα θα σημάνει την ανάπτυξη της
χώρας ή την προσέλκυση δεκάδων επενδυτών πλανώνται, διότι η Ελλάδα ανήκει
στο Ευρωπαϊκό τόξο, θέλει να έχει καλές σχέσεις και με τις Η.Π.Α και
επομένως κάθε επενδυτική πρόταση θα πρέπει να έχει και τη σύμφωνη γνώμη της
Ε.Ε.» Τάδε έφη Βασίλης Λεβέντης.

H δουλοπρέπεια και ο νεοραγιαδισμός σε όλο τους το μεγαλείο .Η Ελλάδα είναι ο ορισμός του οικονομικού προτεκτοράτου και της δουλοπαροικίας χρέους . Τόσο καιρό ο Ελληνόφωνος Βασίλης Λεβέντης περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι λέγοντας μας ότι είναι μείζονος σημασίας να κάνουμε μεταρρυθμίσεις για να προσελκύσουμε επενδύσεις .Και μόλις εμφανίζεται κάποιος επενδυτής, από Ρωσία μεριά, δεν μας κάνει!  Άρα πρέπει να κάνουμε μεταρρυθμίσεις για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και να αυξήσουμε την ελκυστικότητα μας προς το επενδυτικό κοινό.... πλην των Ρώσων! Αυτός είναι ο επενδυτικός ρατσισμός .Ο δυτικολιγούρης ευρωραγιάς Λεβέντης κάνει πολιτική σπέκουλα  με την ανεργία των Ελλήνων  και είναι ρατσιστής απέναντι στους υποψήφιους επενδυτές .Πριν επενδύσεις τα ωραία σου λεφτά σε ρωτάει ο Λεβέντης και η συστημική παρέα του από που είσαι. Έχουμε τους «Άριους επενδυτές» (Γερμανοί πρωτίστως) και τους «υπανθρώπους επενδυτές»(Ρώσους). Δεν είναι «υπάνθρωποι» μόνο οι Ρώσοι επιχειρηματίες αλλά και οι Ρώσοι τουρίστες μιας και το μισελληνικό κράτος καθυστερεί εξοργιστικά να επιλύσει τα προβλήματα στην έγκριση βίζας προς τους Ρώσους. Είμαστε πολύ large και μας παίρνει να χάνουμε λεφτά.  

Βασικοί κανόνες αγοράς προς Λεβεντοδυτικολιγούρηδες 

Πρώτος βασικός κανόνας της αγοράς: όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης .Όταν υπάρχει ζήτηση επενδύσεων σε ένα καπιταλιστικό σύστημα, εν μέσω οικονομικής παγκοσμιοποίησης , τότε θα υπάρξουν Ν ενδιαφερόμενοι επενδυτές εκτός και αν το κομμάτι της προσφοράς είναι μονοπώλιο . Αν δεν τους αρέσει ο καπιταλισμός των δυτικών και του Γερμανοτραφή Λεβέντη, να τον καταργήσουμε και να περάσουμε σε κεντρικά σχεδιασμένες οικονομίες 

Δεύτερος βασικός κανόνας αγοράς : Business κάνουν οι ιδιώτες επενδυτές με σκοπό το κέρδος και οι πολιτικοί δεν έχουν καμία δουλειά να εκφέρουν γνώμη .Ο συντονιστικός μηχανισμός είναι η προοπτική κέρδους και όταν αυτή υφίσταται, οι ιδιώτες θα τους γράψουν όλους στα μέζεα τους .Άλλωστε τα λεφτά είναι δικά τους και όχι των πολιτικάντηδων.
 Όταν πας να επενδύσεις στην Αμερική ή την Γερμανία σε ρωτάνε πόσα διαθέτεις και με ποιο business καταπιάνεσαι και όχι από που κατάγεσαι. Αυτά τα ρωτάνε στα προτεκτοράτα υποτελείς νεοραγιάδες τύπου Λεβέντη και της κλίκας του . Προσκυνημένος δεν είναι μόνο ο Λεβέντης αλλά και ο νεοταξίτης Κυριάκος Μητσοτάκης, που έσπευσε άρον άρον να αποφύγει τη συνάντηση με τον Πούτιν, φεύγοντας για την Κωνσταντινούπολη-δήθεν-για να επισκεφθεί τον Πατριάρχη Βοθρολομαίο. 


Κάποιοι δε, λένε ότι η εμπάθεια προς τους Ρώσους και η απομάκρυνση τους από το κλαμπ των επενδυτών σε συγκεκριμένες χώρες  έχει να κάνει με τη συμφωνία της Γιάλτας . Η Διάσκεψη της Γιάλτας (Φεβρουάριος του 1945) ήταν η λογική ακολουθία της Διάσκεψης της Μόσχας (Οκτώβριος 1944), βάσει των οποίων χωρίστηκαν οι ζώνες επιρροής της Ευρώπης μεταξύ Τσόρτσιλ ,Ρούσβελτ και Στάλιν . Η Ελλάδα τότε περνούσε κατά 90% στη σφαίρα επιρροής της Αγγλίας . Η Ρωσία εκείνη την εποχή ήταν κομμουνιστική .Σήμερα ο Στάλιν είναι νεκρός και το σιδηρούν παραπέτασμα έχει πέσει .Από τη στιγμή που η Ρωσία άλλαξε καθεστώς και πλέον είναι καπιταλιστική και δημοκρατική , δεν δεσμεύεται από συμβάσεις που συνήφθησαν επί ολοκληρωτικών καθεστώτων. Όσο ισχύει σήμερα η σύμβαση Κούπερ του Ιωάννη Μεταξά , το Σύνταγμα του Εθνάρχη Παπαδόπουλου, άλλο τόσο δεσμευτική είναι και η συμφωνία της Γιάλτας . Αυτό που όμως υπάρχει είναι ο ψυχρός πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Δύσης  που από το 1945 και εντεύθεν δεν έχει σταματήσει καθόλου.   


Συμπέρασμα: η Ελλάδα ούσα καπιταλιστική μπορεί να κάνει επενδύσεις με όποιον γουστάρει στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των αναγκών της .Αν κάποιοι πολιτικάντηδες της εκφυλισμένης Δύσης χαλιούνται να τους κάνουμε δώρο το κεφάλαιο του Μαρξ. Ο καπιταλισμός είναι δίκοπο μαχαίρι κουφάλες! Αρκεί να έχεις ιδεαλιστές εθνικόφρονες επικεφαλής .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;