Οι διεφθαρμένες συντεχνίες του Δημοσίου και ο ρουσφετολογικός πολλαπλασιαστής


Στην Ελλάδα υπάρχει τύποις δημοκρατία .Κυβερνούν οι παρασιτικές συντεχνίες και αυτές ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις . Έργο του κάθε πολιτικάντη είναι να υφαρπάξει την κηδεμονία του κομματικού στρατού και οπότε της συντεχνίας .Αν πείσει τις συντεχνίες να τον στηρίξουν θα εκλεγεί ανεξαρτήτως από τι εθνικές ιδέες διέπεται .Μπορεί να είσαι ο μεγαλύτερος μισέλληνας και να θέλεις να αποδομήσεις το ελληνικό έθνος και να καταστρέψεις τον ελληνισμό . Στην μπασταρδοκρατία των συντεχνιών αυτό δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο . Στη φώτο βλέπετε τις καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών μετά από την πρώτη δικαστική τους δικαίωση (μέσος μισθός 1200€ με τετράωρη εργασία). 

Τις προάλλες άκουσα τον Πάγκαλο, που τώρα είναι αδέσμευτος και κελαηδάει , ότι στο δημόσιο εν καιρώ μνημονίων το χρεοκοπημένο κράτος συντηρεί 400 άχρηστους οργανισμούς οι οποίοι φτιάχτηκαν εξ ολοκλήρου για να ικανοποιηθούν τα ψηφαλάκια . Αυτό το στοιχείο το αποκάλυψε και ο Βασίλης Λεβέντης.
Για να διαπιστώσετε το μέγεθος της ψευτοδημοκρατίας μπορούμε να φανταστούμε έναν «ρουσφετολογικό πολλαπλασιαστή». Κάθε ένας που βολεύεται ή που εισπράττει ένα εν αδίκω όφελος από τους πολιτικάντηδες, αυτός με τη σειρά του θα πείσει περίπου 10 άτομα να ψηφίσουν τον ευεργέτη του .Αυτά τα 10 άτομα είναι ο κλειστός οικογενειακός περίγυρος του και αποτελεί τον «ρουσφετολογικό πολλαπλασιαστή»,  με τον οποίο τα διεφθαρμένα αποκόμματα της μεταπολήστευσις υπολογίζουν την εκλογική τους πελατεία . Δηλαδή αν το κόμμα βολέψει 100 άτομα, οι ψήφοι που θα εισρεύσουν στο κόμμα είναι 10 χ 100= 1000 . Έτσι φτιάχνονται οι κομματικοί στρατοί .
Θα σας δώσω μερικά  παράδειγματα . Μια πολύ ισχυρή συντεχνία είναι οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης . Μεταξύ 1990-2010 ο αριθμός τους αυξήθηκε κατά 30.000 (όσο πχ το Ρέθυμνο) ενώ ο μαθητικός πληθυσμός μειώθηκε κατά 23% .Όλοι αυτοί ήταν κομματικός στρατός του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ . Ο Μισέλληνας εθνομηδενιστής Τροτσκιστής που το παίζει σήμερα πρωθυπουργός, τους έπεισε ότι αν τον ακολουθήσουν δεν πρόκειται να περάσουν από αξιολόγηση .Οπότε τους πήρε υπό την κηδεμονία του και εισέπραξε χονδρικά από κει και μόνο 30.000 χ 10= 300.000 ψηφαλάκια .
Σε ένα κράτος το δημόσιο δομείται με σκοπό να είναι ανταποδοτικό στον πολίτη και να διευκολύνει το έργο του. Στη Δημόσια ασφάλεια για παράδειγμα, όταν ένα κράτος αυξάνει τον αριθμό των αστυνομικών, δεδομένες όλες οι υπόλοιπες συνθήκες, η εγκληματικότητα μειώνεται. Στην Ελλάδα την εικοσαετία 1990-2010, οι αστυνομικοί αυξήθηκαν κατά 26% ενώ η εγκληματικότητα αυξήθηκε κατά 53% .Το μεγάλο πάρτι παίχτηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμοι και Περιφέρειες) όπου οι κομματικοί στρατοί αυξήθηκαν κατά 30% ενώ οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι ανάξιες λόγου.   Όχι μόνο είναι σπάταλο και μη ανταποδοτικό το δημόσιο, αλλά είναι αναποτελεσματικό, δυσλειτουργικό  και απαρχαιωμένο. Στην ουσία έχει δομηθεί στη βάση των κομματικών στρατών χωρίς κριτήρια αξιοκρατίας και αριστείας . 

Φανταστείτε οι 400 οργανισμοί του δημοσίου και οι ΜΚΟ τι ψηφαλάκια φέρνουν στα ανθελληνικά κόμματα . Ο λόγος που δεν δίνουν ψήφο στην ομογένεια του εξωτερικού είναι ακριβώς αυτός .Δεν υπάρχουν εκεί συντεχνίες και σχέσεις εξάρτησης με το εγχώριο παρασιτικό πολιτικό σύστημα .Αν μπορούσαν να τους καπελώσουν και να κάνουν κομματικούς υπολογισμούς με πολλαπλασιαστές, να είστε σίγουροι ότι οι Έλληνες της Αυστραλίας , της Γερμανίας, των ΗΠΑ κτλ θα είχαν δικαίωμα ψήφου .
Με τον ίδιο τρόπο σε συντεχνίες και άκρως εξαρτώμενος από το κράτος είναι και ο ιδιωτικός τομέας . Μην νομίζετε ότι ο ιδιωτικός τομέας δεν είναι παρασιτικός επειδή ρισκάρει ο ιδιώτης ίδια κεφάλαια. Είναι εξαρτώμενος απολύτως από το «συντεχνιακό κράτος» . Ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα είναι ρουσφέτια που κάνει ο ιδιώτης επιχειρηματίας στον εκάστοτε βουλευτή του «συνταγματικού τόξου»  και προσδοκεί από τον τελευταίο κάποιο μελλοντικό όφελος (πχ ευνοϊκή νομοθετική ρύθμιση υπέρ του κλάδου του, καθυστέρηση της Εφορίας σε οικονομικούς ελέγχους ή και σε πληρωμές, σβησίματα οφειλών, μειώσεις προστίμων , η επιδίκαση κάποιου δημοσίου έργου κτλ). Αυτές είναι οι λεγόμενες ομάδες πολιτικής πίεσης του ιδιωτικού τομέα .   

Γιαυτό είμαι βαθιά αντιδημοκράτης ! Μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί οι Έλληνες ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους γιατί  δεν διαβλέπουν τους κινδύνους και είναι πολιτικά αναλφάβητοι. Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Ξέρουν πολύ καλά τι ψηφίζουν. Ψηφίζουν τον κηδεμόνα τους και προστατεύουν τα συμφέροντα τους....τα ατομικά συμφέροντα τους εις βάρος του συλλογικού καλού και του έθνους. Μπορεί ένα κόμμα να θέλει να κάνει την Ελλάδα Πακιστάν , να κάνει προπαγάνδα υπέρ των Τούρκων και κατά του έθνους στην παιδεία, να θέλει να διαλύσει την Ορθοδοξία ,την παραδοσιακή οικογένεια και να δημιουργήσει «πολυμορφικές οικογένειες», να χαρίσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και να γκριζάρει όλο το Αιγαίο κτλ κτλ. Δεν έχει καμία σημασία. Αυτά είναι υποδεέστερα ! Αν έχει τη στήριξη των συντεχνιών θα εκλεγεί πανηγυρικά. Κάντε αναγωγή τα παραπάνω σε όλο το κράτος και σε όλες τις συντεχνίες και θα αντιληφθείτε πόσο μισελληνικό είναι αυτό το πολίτευμα. Σκατά στο κράτος σας , ζήτω το έθνος!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;