Νάιτζελ Φάρατζ, ήρωας ή κότα;

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της παραίτησης του Φάρατζ από την προεδρία του κόμματος του, το UKIP- Κόμμα της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου.
Είπε ότι
«Ουδέποτε ήμουν και ουδέποτε θέλησα να είμαι πολιτικός καριέρας. Ο στόχος μου στην πολιτική ήταν να βγάλω τη Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος, είπα 'θέλω πίσω τη χώρα μου'. Αυτό που λέω τώρα είναι, 'θέλω πίσω τη ζωή μου', και αρχίζω τώρα».

Αυτές οι δηλώσεις και κινήσεις έδωσαν το πάνω χέρι στον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ ο οποίος δήλωσε ότι « οι χθεσινοί λαμπροί ήρωες του BREXIT είναι οι θλιβεροί ήρωες του σήμερα. Εγκαταλείπουν τη σκηνή ο ένας μετά τον άλλον :ο Φάρατζ, ο Μπόρις Τζόνσον… πρόκειται για εθνικιστές ρετρό όχι για πατριώτες . Οι πατριώτες δεν εγκαταλείπουν το πλοίο όταν η κατάσταση δυσκολεύει αλλά παραμένουν. ».  Κοίτα να δεις που τελικά συμφωνώ σε κάτι με το μεθύστακα Γιουνκέρ. Ο μισητός εχθρός της Ευρώπης και επικεφαλής της «Συμμαχίας των φιλελευθέρων για την Ευρώπη», ο Βέλγος Γκι Φερχόφστατ , συμπλήρωσε ότι οι ταγοί του BREXIT είναι σαν τα ποντίκια που την κάνουν όταν το πλοίο βυθίζεται.

Εγώ αυτή την κίνηση του Φάρατζ την εκλαμβάνω ως ένα τεράστιο στρατηγικό ατόπημα και ως μια προδοσία, εσχάτη  προδοσία  τόσο του κινήματος του BREXIT όσο και του ίδιου του κόμματος του, όσο και της ελεύθερης Ευρώπης εν γένει. Εν τέλει η παραίτηση του ζημίωσε την εικόνα του και φάνηκε λίαν αναξιόπιστος.  Είσαι ο ιθύνων νους και ο διαπρύσιος κήρυκας της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ και μόλις το επιτυγχάνεις αποφασίζεις να ιδιωτεύσεις; Τώρα βρήκες;

  Προδοσία κατά του κινήματος BREXIT. Μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ξεκίνησε μια εκστρατεία τρόμου  κατά του κόσμου που ψήφισε BREXIT .Τα ΜΜΕ και οι οικονομικές φυλλάδες έκαναν προπαγάνδα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι Νεοταξίτες νεαρής ηλικίας που μεγάλωσαν σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον και με το μυαλό κουρκούτι από τον πολιτιστικό μαρξισμό, καθώς και οι κίναιδοι της LGBTQ, όλοι μέρα να παρελαύνουν με τα πανό τους στους δρόμους .Οπότε πολλοί που ψήφισαν υπέρ της εξόδου τρομοκρατήθηκαν και το μετάνιωσαν ή άρχισαν να το μετανιώνουν. Οι ταγοί του κινήματος του BREXIT αυτό που τους έμελλε να κάνουν είναι μια απλή επικοινωνιακή εκστρατεία για να εφησυχάσουν τον κόσμο και να κάνουν συντήρηση/παγίωση/εδραίωση  του αποτελέσματος στις συνειδήσεις του κόσμου.



Προδοσία κατά του ίδιου του κόμματος του από τη στιγμή που αυτό συστάθηκε το 1993 με σκοπό την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ. Το κόμμα με αυτόν επικεφαλής είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα τα πήγαινε εξαιρετικά στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου που έρχονται. Τώρα μπορεί και να διαλυθεί το κόμμα ολοσχερώς . Μάλιστα στις βουλευτικές εκλογές του 2015 απόσπασε μόλις μία έδρα και πάλι παραιτήθηκε από την προεδρία του κόμματος αλλά τον έπεισαν να επανέλθει μετά από 3 ημέρες.

Προδοσία κατά της απελευθέρωσης της Ευρώπης από τους γκάνγκστερ των Βρυξελλών.  Επέλεξε τη χειρότερη στιγμή να παραιτηθεί τώρα που έχουμε μπαράζ εξελίξεων και δημοψηφισμάτων σε όλη την Ευρώπη. Θα αναφέρω μερικά παραδείγματα για να διαπιστώσετε το εύρος του ευρωσκεπτικισμού που αναπτύσσεται γοργά και πόσο ατυχής ήταν η στιγμή της παραίτησης.


Στην Αυστρία στις 2/10/2016 θα έχουμε επανάληψη του β`γύρου των προεδρικών εκλογών μετά από προσφυγή στο Συνταγματικό δικαστήριο του Εθνικιστικού Κόμματος της Ελευθερίας  για νοθεία και αλλοίωση των επιστολικών ψήφων. Ο πατριώτης Norbert Horfer έχασε οριακά κατά 0,6% από τον λαθρομεταναστολάγνο εθνοπροδότη υποψήφιο των Πρασίνων Alexander Van Der Bellen. Υπόψιν ένα από τα κύρια ζητήματα του BREXIT ήταν η διαχείριση που κάνει η Κομισιόν στο λαθρομεταναστευτικό 

Στην Ουγγαρία του Βίκτορ Ορμπάν , πάλι στις 2/10/2016 , θα έχουμε δημοψήφισμα για το λαθρομεταναστευτικό και το ερώτημα που θα τεθεί στους Ούγγρους  θα είναι « Θέλετε η ΕΕ να θεσπίσει την μετεγκατάσταση μη Ούγγρων πολιτών στην Ουγγαρία χωρίς την έγκριση του ουγγρικού κοινοβουλίου ;» .  Ο Ορμπάν προσπαθεί να δημιουργήσει συνασπισμό ανατολικοευρωπαϊκών κρατών κατά της μεταναστευτικής πολιτικής των γκάνγκστερ των Βρυξελλών.  Στην Τσεχία ο πρόεδρος Μίλος Ζέμαν πρότεινε στην κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα με αίτημα την παραμονή ή όχι της Τσεχίας στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Η δουλική κυβέρνηση το απέρριψε . 

Στην Ιταλία ο Μπέμπε Γκρίλο του κόμματος των 5 αστεριών διαμήνυσε ότι και η Ιταλία θα πρέπει να πάει σε έξοδο από την ΕΕ μιας και οι πολιτικές λιτότητας της ΕΕ κατέστρεψαν την ιταλική οικονομία και το ιταλικό τραπεζικό σύστημα .Οι ιταλικές τράπεζες ξεπουλιούνται επί πινακίου φακής στους κολλητούς της Μέρκελ . Η Λέγκα του Βορρά επίσης ζητάει δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό μαζί με την Casapound .  Στις 2/10/2016 η Ιταλία πάει σε δημοψήφισμα με θέμα την Συνταγματική αναθεώρηση και ο Ματέο Ρέντζι είπε ότι αν δεν πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα θα παραιτηθεί .
Στη Γαλλία η Μαρί Λεπέν μετά που συνεχάρη την Μεγάλη Βρετανία για το αποτέλεσμα , διαμήνυσε ότι και η Γαλλία θα πάει σε δημοψήφισμα αν η Κομισιόν συνεχίσει την κυνική και αλαζονική της συμπεριφορά και δεν αποκεντρώσει μέρος των εξουσιών της στα έθνη-κράτη .

Στη Σκωτία η ευρώδουλη και δυτικοξελιγωμένη επικεφαλής της σκωτικής περιφερειακής κυβέρνησης, Nicola Sturgeon, ζήτησε από την ΕΕ να αναγνωρίσει τη Σκωτία ως αυτόνομο μέλος της ΕΕ.  Το 2014 είχε κάνει δημοψήφισμα στη Σκωτία με αίτημα την ανεξαρτητοποίηση της από το Ηνωμένο Βασίλειο και το αίτημα απερρίφθη. Στο δημοψήφισμα του φετινού Ιουνίου στήριξε το Bremain. Τώρα ζητώντας την αναγνώριση ως αυτόνομο μέλος της ΕΕ θέλει να πάρει την απόσχιση από την πίσω πόρτα. Αν η ΕΕ αναγνωρίσει τη Σκωτία, ακόμα και αν η τελευταία καταστραφεί από τα δημοψηφίσματα και τον ευρωσκεπτικισμό, η Σκωτία θα έχει πετύχει την απόσχιση της από το Ηνωμ.Βασίλειο, έμμεσα!  Φυσικά έφαγε τάπα απ`όλους με πρώτο πρώτο τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Ραχόι,  ο οποίος θυμόταν την πίκρα που πέρασε η Ισπανία το 2014 κατά το δημοψήφισμα της Καταλονίας για απόσχιση και αυτονόμηση από το κράτος της Ισπανίας.  Με τον Φάρατζ επικεφαλής του κόμματος UKIP και του κινήματος BREXIT , θα τελεσφορούσε η επανασυσπείρωση της Μεγάλης Βρετανίας μετά το ολικό  άδειασμα της Nicola Sturgeon.

Σαφέστατα και ο λόγος της παραίτησης του ήταν οι συνεχείς απειλές κατά της ζωής του και της οικογενείας του από τους γκάνγκστερ των Βρυξελλών που δεν δίστασαν να ξεκάνουν την Τζο Κοξ για να πάρουν το ποθητό αποτέλεσμα. Σαφώς και δεν ξεχνάμε τις 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά του Φάρατζ ούτε το ύποπτο «ατύχημα» του εθνικιστή και ευρωσκεπτικιστή Gianluca Buonanno. Όμως τι ηγέτης είσαι αν υποκύπτεις στους εκβιασμούς της ευρωμαφίας; Ο ηγέτης στη φουρτούνα κρίνεται. 

Βλέπω πολλούς να τους πλέκουν το εγκώμιο και να τον αποκαλούν μέχρι και «φιλέλληνα» . Αν ήταν φιλέλληνας , όταν τον ρώτησαν για τα γλυπτά του Παρθενώνα που εκλάπησαν από τους προγόνους του,  θα απαντούσε ότι αυτά θα έπρεπε να επιστραφούν στους Έλληνες ...αλλά το έπαιξε «Κινέζος». Οι συνεχείς αναφορές του στο ευρωκοινοβούλιο για τη  «Δημοκρατία» της Αρχαίας Ελλάδας είναι άστοχες και αδόκιμες μιας και η αθηναϊκή δημοκρατία δεν έχει σχέση με το αγγλοσαξονικό σύστημα Westminster που έχουν ως πολιτειακό σύστημα τα περισσότερα κράτη του κόσμου.  

Φάρατζ, τα δύσκολα δεν είναι για τους φιλελέδες αλλά για τους εθνικιστές .Ζήτω ο Εθνικισμός! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;