Αρσενικό ''Α'' δικηγόρος εναντίον αμόρφωτων φεμινιστριών (14/06/2017)




Επική κόντρα μεταξύ της πολιτικά ορθής φεμινίστριας Καινούργιου με το αρσενικό ΑΑΑ και δικηγόρο Καρατσιώλη .Ο Δικηγόρος στην προσωπική σελίδα του στο facebook έκανε ένα επιθετικό σχόλιο για τις παχύσαρκες γυναίκες και τους άντρες που τις συνοδεύουν στις παραλίες .
Να ξεκαθαρίσουμε το εξής .Η παχυσαρκία δεν είναι δικαίωμα είναι κατάντια. Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν «νους υγιής εν σώματι υγιεί » και είχαν λόγο που το έλεγαν . Όταν το σώμα είναι παχύσαρκο θνήσκει και υπολειτουργεί .Το πνεύμα κοιμάται λόγω της ενέργειας που καταναλώνει το παχύσαρκο σώμα. Κοπιάζεις με ελάχιστη εργασία, μετά τα 30 έτη εμφανίζονται κίνδυνοι εμφράγματος και εγκεφαλικού, ανεβασμένη χοληστερίνη και ιατρικά θέματα, συν του ότι δεν είσαι αρεστή/ός στο αντίθετο φύλο. 

Ο φεμινισμός έχει καταστρέψει τα δύο φύλα. Η γυναίκα πρέπει να είναι αποδεκτή από τον άντρα όπως αυτή είναι ενώ αυτές κατοχυρώνουν το δικαίωμα να κρίνουν τον άντρα και να τον περνούν από κόσκινο. Το να βλέπεις μια τοφάλα 120 κιλών να κριτικάρει εμφανίσιμα αρσενικά , αξία ανεκτίμητη! Αν δε, τολμήσεις και πεις το παραμικρό για τις γυναίκες αμέσως οι μίσανδρες τσούλες φεμινίστριες και τα ευνουχισμένα αρσενικά που τις ακολουθούν μπας και τους καθίσει κάποια , θα σε ταμπελιάσουν με τς γνωστές ετικέτες «ρατσιστή», «φαλλοκράτη», «μισογύνη» κτλ .Σπεύδουν να υπερασπιστούν τις παχύσαρκες γυναίκες ακόμα και εμφανίσιμοι άντρες και γυναίκες και έτσι επιβραβεύουν άμεσα («είσαι μια κούκλα», «αδυνάτισες και ομόρφυνες» ενώ αυτή έχασε 5 κιλά από τα 40 παραπανίσια) ή έμμεσα (κατακεραυνώνοντας αρσενικά σαν τον Καρατσιώλη) την παχυσαρκία τους και οπότε τη δυστυχία τους .

Άλλοι πάλι λένε ότι οι χοντροί άνθρωποι εφόσον χαίρουν την κοινωνική αποδοχή είναι ευτυχισμένοι και μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό των παχύσαρκων γυναικών έχει αγόρι ή άντρα. Όχι δεν είναι ευτυχισμένοι και αντιλαμβάνονται το πρόβλημα της λαιμαργίας-βουλιμίας τους και όταν οι φεμινιστές τους επιβραβεύουν για την κατάσταση τους δεν έχουν ισχυρό κίνητρο να αλλάξουν. Το 99% των αντρών δεν αρέσκεται να συνουσιάζεται με υπέρβαρες γυναίκες πλην του αρρωστημένου 1% που του αρέσουν οι BBW (Big Beautiful women).

Οι άντρες οφείλουμε να αφυπνιστούμε και να διεκδικήσουμε πίσω τη χαμένη αρρενωπότητα μας . Η Ελλάδα κάνει πρωταθλητισμό στη Δύση στους παχύσαρκους ανθρώπους και κυρίως παιδιά . Ο δικηγόρος Καρατσιώλας στάθηκε μόνο στο θέμα της αισθητικής του παχύσαρκου κορμιού στις παραλίες με το χιουμοριστικό του σχόλιο στην προσωπική του σελίδα .Άκρως ψύχραιμος και εξόχως μορφωμένος κατατρόπωσε τις μίσανδρες πόρνες φεμινίστριες του εκφυλισμένου πάνελ .Αυτές οι βίζιτες και οι κίναιδοι παρελαύνουν ολημερίς στις τηλεοράσεις κάνοντας πουρέ τα μυαλά των Ελλήνων.

Οι άντρες οφείλουν να φροντίζουν το σώμα τους και το πνεύμα τους , να σκληρύνουν ώστε να γίνουν αρεστοί στις γυναίκες και οι γυναίκες πρέπει να ξεφύγουν από τη γάγγραινα του φεμινισμού.Προσοχή όμως στους άντρες εθνικιστές. Η λύση στον γυναικοκεντρισμό που επέφερε ο φιλελευθερισμός και ο φεμινισμός δεν είναι οι MGTOW(men going their own way).Η λύση είναι ο εθνικισμός . Οι λύσεις των νεοφιλελεύθερων MGTOW είναι οι άντρες να τραβήξουν το δικό τους δρόμο αποκομμένοι από τις γυναίκες και αν είναι δυνατόν να τις αντικαταστήσουν με sex robots, πλαστικές κούκλες και πόρνες επί χρήμασι (call girls). Κατακρίνουν τον ιπποτισμό και τον ρομαντισμό που είναι πανάρχαιες και έμφυτες ανδρικές αξίες ως κατάντια , αιδοιοδουλισμό και ευνουχισμό .Όσοι εθνικιστές τους ακολουθείτε να ξέρετε δεν έχετε καμία σχέση με εμάς και με τον εθνικισμό εν γένει. Δείτε και αυτό το βίντεο για περισσότερα https://www.youtube.com/watch?v=2RcRq...





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα