Η αντικατάσταση πληθυσμού που λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη (Τζιούλιο Μιότι)





Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιούλι Μιότι προειδοποιεί για την σημαντική δημογραφική αλλοίωση που επιχειρείται στην Ιταλία με τις ευλογίες του ίδιου του κράτους.



Αρχικά είχαμε την Ουγγρική διαδρομή,μετά την βαλκανική.Τώρα η Ιταλία είναι πλέον το νέο θύμα αυτού του δημογραφικού σεισμού και πλέον έχει καταστεί το μαλακό υπογάστριο της Ευρώπης,με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που καταφθάνουν.


Με σχεδόν 10.000 αφίξεις το πιο πρόσφατο τριήμερο,ο αριθμός των μεταναστών στην Ιταλία το 2017 υπερέβη τους 60.000, 48% περισσότερους δηλαδή πριν από έναν χρόνο,όταν αυτοί ήταν 40.000. Κατά την διάρκεια και το τριήμερο του Πάσχα , 8.000 μετανάστες εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στην Ιταλία.Και αυτό όπως υποστηρίζει ο ίδιος είναι μόνο η κορυφή από το παγόβουνο, μιας και οι μεταναστευτικές ροές από την Λιβύη πρόκειται να αυξηθούν,ακόμα περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μια αντικατάσταση πληθυσμού βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιταλία.Αλλά αν ανοίξετε τις εφημερίδες,σπάνια θα βρείτε αναφορές σε τέτοια περιστατικά.Κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει αφιερώσει χρόνο σε αυτό που συμβαίνει.Δεν επιτρέπεται καμία κριτική,μιας και όλο αυτό φάινεται σαν μια ολοκληρωμένη συμφωνία.



Το 2016, 176.554 μετανάστες έφτασαν στην Ιταλία,έχοντας οκταπλάσια αύξηση συγκριτικά με το 2014. Πιο συγκεκριμένα, το 2015 υπήρχαν 103.792, ενώ το το 2014 ο αριθμός αυτός ανερχόταν στους  66.066.Τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια κατέφθασαν στην Ιταλία 427.000 μετανάστες.Είναι δε χαρακτηριστικό αυτής της πλημμυρίδας αλλοφύλων, ότι τους πρώτους πέντε (5) μήνες του 2017, η Ιταλία έχει δεχθεί το 10% του συνολικού αριθμού των  μεταναστών και των τεσσάρων προηγουμένων ετών μαζί!

Υπάρχουν δε και μέρες, όπου το ιταλικό ναυτικό και η ακτοφυλακή, διασώζουν  1.700 μετανάστες εντός 24 ωρών.Η χώρα πλέον βρίσκεται στα όριά της, μιας και υπάρχουν χωριά όπου το 1/10 του πληθυσμού τους αποτελείται από τους νέους μετανάστες.Μιλάμε δηλαδή για χωριά των 220 κατοίκων  και 40 μεταναστών.

Mια από τις σημαντικότερες πτυχές αυτής της δημογραφικής επανάστασης,είναι πως αυτή λαμβάνει χώρα σε μια χώρα που γερνάει δραματικά. Σύμφωνα με την έκθεση του Ιταλικού Γραφείου Στατιστικής, ο πληθυσμός της Ιταλίας θα μειωθεί στα 53,7 εκατομμύρια ανθρώπων σε περίπου μισό αιώνα-θα χάσει δηλαδή 7 εκατομμύρια Ιταλών πολιτών.

Η Ιταλία δηλαδή που έχει και τα χαμηλότερα ποσοστά γονιμότητας (http://www.un.org/esa/population/publications/ReplMigED/Italy.pdf)  στην ευρωπαική ήπειρο,θα χάνει 600.000-800.000 πολίτες κάθε χρόνο.Οι μετανάστες θα αριθμούν περίπου περισσότερο από 14 εκατομμύρια,δηλαδή περίπου το 1/4 του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Το 2050, το 1/3 του ιταλικού πληθυσμού θα αποτελείται από αλλοδαπούς,σύμφωνα  την Έκθεση του ΟΗΕ "Replacement Migration: Is It a Solution to Decline and Aging Populations".
(http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm)

Ο αριθμός των αφίξεων θα μειωθεί από 300.000 στους 270.000 ετησίως,εως το 2065 όπου θα απαριθμούν τα 14,4 εκατομμύρια.Προσθέστε σε αυτά  και τα περισσότερα από 5 εκατομμύρια μετανάστες που αυτή την στιγμή βρίσκονται στην Ιταλία και επομένως το 2065,  το 1/3 θα είναι αλλοδαποί.Κάτι άλλο  που θα πρέπει να επισημανθεί,είναι ότι από όλους αυτούς τους  μετανάστες,μόνο το 2,65%  έτυχαν ασύλου ως πραγματικοί πρόσφυγες και όπως αυτοί ορίζονται από τον ΟΗΕ.

Πέραν όμως της εθνολογικής αλλοίωσης  της σύνθεσης του ιταλικού πληθυσμού,υφίσταται και μια άλλη διάλυση, αυτή του προυπολογισμού της Ιταλίας.Οι μετανάστες μόλις εγγραφούν λαμβάνουν επίδομα 900 ευρώ το μήνα (30 ευρώ/ημέρα).Άλλα 900 ευρώ πηγαίνουν στους Ιταλούς που τους φιλοξενούν και άλλα 600 ευρώ για την κάλυψη των ασφαλιστικών δαπανών.Κάθε μετανάστης  δηλαδή,κοστίζει στο ιταλικό κράτος 2.400 ευρώ, τα διπλάσια δηλαδή από τα χρήματα που πληρώνεται ένας Ιταλός αστυνομικός.Το κόστος αυτό είναι δυσθεώρητο και ανακόπτει την όποια προοπτική ανάπτυξης της ιταλικής οικονομίας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, συνολικός αντίκτυπος στον ιταλικό προϋπολογισμό για τις μεταναστευτικές δαπάνες υπολογίζεται σήμερα σε 2,6 δισ. ευρώ για το 2015, 3,3 δισ. ευρώ για το 2016 και προβλέπεται στα  4,2 για το 2017, σε συνεχές σενάριο".


Τώρα βάλτε στην θέση της Ιταλίας της Ελλάδα,για να έχετε μια εικόνα για το που πάει το πράγμα...












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;