Το Kόκκινο Χάπι (ντοκιμαντέρ του 2016 για τα αντιφεμινιστικά κινήματα των ανδρών)






Το κόκκινο χάπι (The red pill) είναι ένα ντοκιμαντέρ της μίσανδρης εκφυλισμένης σάπιας φεμινίστριας Cassie Jaye (Cassandra Patricia Nelson). H Cassie είναι ηθοποιός και παραγωγός ταινιών , κυρίως ντοκιμαντέρ, ηλικίας 30 ετών. Αφού συμμετείχε σε ταινίες κυρίως ως κομπάρσος , στα 21 της μόλις χρόνια δημιούργησε μαζί με τη μητέρα της , Nena Jaye, τη δική της κινηματογραφική εταιρία( οικογενειακή επιχείρηση για να τα τσεπώνουν από τους φεμινιστές και το κυρίαρχο ρεύμα της εποχής) και ξεκίνησε τα ντοκιμαντέρ , το πρώτο που την έκανε διάσημη είναι το «Daddy i do» του 2010. Αφού συμμετείχε σε ταινίες τρόμου όπου έπαιζε το ρόλο της ξανθιάς που πάντα την κατασπάραζε το τέρας ή την κατακρεουργούσε ο κατά συρροή δολοφόνος, αποφάσισε να πατάξει αυτό τον «σεξισμό» που απορρέει από την «πατριαρχική» κοινωνία », η οποία καταπιέζει ανελέητα τη Δυτική γυναίκα και αν είναι δε ξανθιά την υποβιβάζει στον μισογυνικό ρόλο της «κλασικής χαζής ξανθιάς». Πρώτα βέβαια η μίσανδρη τσούλα Cassie υπέστη μια χαρούλα την-δηθεν- πατριαρχία και το-δήθεν- σεξισμό και τσέπωσε το παραδάκι και έκανε - σχετικά- όνομα και μετά αποφάσισε να αποσυρθεί και να δημιουργήσει την δική της εταιρία ώστε να αναδείξει διαμέσου των μίσανδρων αντεθνικών ντοκιμαντέρ της όλη την ατζέντα του παρασιτικού και εκφυλισμένου Φεμινισμού: σεξισμός και πατριαρχική καταπίεση των γυναικών, κουλτούρα βιασμού -φυσικά εξ ολοκλήρου από τους λευκούς δυτικούς άντρες-, πολυπολιτισμός και φυσικά άκρατος και έξαλλος κιναιδισμός. 

Το Νεοταξικό ζάμπλουτο σίχαμα Cassie Jaye στο ντοκιμαντέρ The Red pill δίνει έμφαση στα ακτιβιστικά κινήματα των δικαιωμάτων των ανδρών , όπως για παράδειγμα τους MGTOW( Men Going Their Own Way= οι άνδρες ακολουθούν τον δικό τους δρόμο), τα οποία αναπτύχθηκαν ως φυσιολογική αντίδραση στον ξέφρενο Δυτικό φεμινισμό που ήταν απόρροια του φιλελευθερισμού. Στη φύση όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση. Κατά τα κινήματα των δικαιωμάτων των ανδρών, οι αφυπνισμένοι άνδρες είναι αυτοί που έχουν καταπιεί το «κόκκινο χάπι» και έχουν αντιληφθεί το πόσο μίσανδρη και γυναικοκεντρική είναι η σημερινή δυτική κοινωνία , ενώ οι κοιμισμένοι άνδρες συνεχίζουν να παίρνουν το «μπλε χάπι». Αυτοί οι τελευταίοι θεωρούνται ως «ευνουχισμένοι» , «λευκοί αιδοιόδουλοι ιππότες», «αρσενικά βήτα διαλογής» (Beta males ή Manginas από το αγγλικό vagina που σημαίνει γυναικείος κόλπος, μήτρα).

Πέρα του ότι θα δείτε στο ντοκιμαντέρ, για εμάς τους Εθνικιστές τόσο ο φεμινισμός και το συμμετρικά αντίθετο του, οι MGTOW, είναι εβραϊκοί καρκίνοι που στοχεύουν στη διάλυση του Δυτικού πολιτισμού δια της απομάκρυνσης των δύο φύλων και της καταστροφής της οικογένειας που είναι το πρωτόγονο κοινωνικό κύτταρο. Άλλωστε τη δική μας θέση την έχουμε παραθέσει εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=2RcRq...

Η ταινία δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους αλλά είναι εύκολη για όποιον κατέχει μέση αγγλική παιδεία. Στις ΗΠΑ το εν λόγω ντοκιμαντέρ έχει δημιουργήσει σάλο και ξεκίνησε έντονα η αντιπαράθεση μεταξύ των φεμινιστών και αντιφεμινιστών στα ΜΜΕ. Αξίζει πραγματικά να το δείτε όλο.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα