Η Προπαγάνδα των ΜΜΕ της Ελλάδος για το Γερμανικό Κόμμα AfD




Μετά το πέρας των γερμανικών εκλογών,επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η τρομοκρατία που προσπαθούν να ασκήσουν τα ελληνόφωνα ΜΜΕ προς τον ελληνικό λαό,προσπαθώντας να ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα πάντα από την δική τους πλευρά.Αν αυτό το κόμμα είναι εθνικιστικό όπως διατείνονται οι "δημοσιογράφοι" των καναλιών , η ΧΑ και οι ΑΜΕ θα πρέπει να είναι βρικόλακες που πίνουν αίμα; Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει ένα εθνικό κράτος είναι να διώξει όλους τους δημοσιογράφους. Δεν κάνουν ενημέρωση αλλά πολιτική προπαγάνδα. Και μάλιστα όλοι οι δημοσιογράφοι στη Δύση αποκαλούν το AFD ακροδεξιό κόμμα.


Οι δικοί μας δημοσιοκάφροι το πράττουν για 3 λόγους: 

1) το ΑfD είναι ευρωσκεπτικιστικό κόμμα. Δεν είναι κατά της ΕΕ γενικά αλλά κατά αυτής της ΕΕ. Ο φιλελευθερισμός αντιτίθεται στον συγκεντρωτισμό της Κομισιόν και αντιπροτείνει πιο αποκεντρωτικά συστήματα στη λήψη των αποφάσεων (το θεώρημα του "καλόβουλου δικτάτορα" του Oates για τους γνώστες: ένα συγκεντρωτικό σύστημα λήψης των αποφάσεων, με κεντρικό σχεδιασμό, είναι αναποτελεσματικό λόγω της ατελούς πληροφόρησης, ακόμα και αν ο κεντρικός σχεδιαστής έχει καλές προθέσεις). Επιπλέον οι φιλελεύθεροι θέλουν μια λιτή ΕΕ και όχι αυτό το υπεργραφειοκρατικό σπάταλο τέρας. Η ΕΕ είναι η πιο σπάταλη και η πιο γραφειοκρατική οργανωτική δομή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πιο γραφειοκρατική και από την ΕΣΣΔ του Στάλιν.




2) Είναι κατά της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Όχι γιατί τους ενοχλεί η "ράτσα" των εισερχόμενων μεταναστών αλλά η ιδεολογία τους: το πολιτικό Ισλάμ. Το Ισλάμ είναι και θρησκεία και πολιτική ιδεολογία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι φυλή, οπότε ατυχής ο χαρακτηρισμός "ρατσιστικό κόμμα". Ο φίλος της ελευθερίας δεν οφείλει να ανέχεται τους εχθρούς της ελευθερίας στα πλαίσια μιας ψευδεπίγραφης "ανεκτικότητας" και "πλουραλισμού απόψεων". Το Ισλάμ καταπιέζει τις ατομικές ελευθερίες και είναι μια ολοκληρωτική ιδεολογία , διαμετρικά αντίθετη του φιλελευθερισμού. Το afd συνεπέστατο στην ιδεολογία του το αποστρέφεται μετά βδελυγμίας. Η ιδεολογία που διέπει την ΕΕ ποια είναι;


3) Το afd είναι κατά της χρηματοπιστωτικής αρωγής προς την Ελλάδα και στηλιτεύει τις πρακτικές της Μέρκελ και της Τροικας.Διατείνεται ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να κηρύξει πτώχευση το 2010, να επέστρεφε στο εθνικό της νόμισμα και να διευθετούσε το χρέος της σε ελεύθερες ιδιωτικές διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της, χωρίς την παρέμβαση κάποιου τρίτου. Τα μνημόνια είναι υπερκρατικός παρεμβατισμός και αντιβαίνουν βαθιά την κοσμοθεωρία του φιλελευθερισμού που βασίζεται στη γνωστή ρήση "laissez nous faire"( = αφήστε μας μόνους μας να διευθετήσουμε τις υποθέσεις μας: χαρακτηρίζει ένα οικονομικό σύστημα συναλλαγών μεταξύ ιδιωτών χωρίς κρατικό παρεμβατισμό). Ο Άδωνις Γεωργιάδης διατείνεται ότι είναι φιλελεύθερος και ταυτόχρονα μνημονιακός και ένας δεν έχει βρεθεί να τον ξεφτιλίσει. Αυτή είναι η κατάντια του πολιτικού συστήματος και των δημοσιογράφων.


Τώρα που το afd θα έχει ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία στη Μπούντεγκσταγκ θα χειροτερέψει η θέση της Ελλάδας. Η Μέρκελ&Σόιμπλε, δηλαδή η Τρόικα, δεν θα είναι καθόλου ανεκτικοί με την Ελλάδα και τον Τσίπρα και θα σκληρύνουν τα μάλιστα με την Ελλάδα ένεκα πολιτικού κόστους που θα έχουν από την αντιπολίτευση που θα ασκεί το afd στη διαχείριση της ελληνικής δημοσιονομικής κρίσης.Αυτό αγγίζει και τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη (γι'αυτό και η ΝΔ αποδοκίμασε το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών) και επιταχύνει το τέλος της ελληνικής " Δημοκρατίας της Βαιμάρης". Θα σκληρύνουν οι Τροικανοι ως προς την τήρηση των στόχων και πολύ δύσκολα θα παραχωρήσουν δεύτερη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και δη τώρα που λόγω του PSI αυτό είναι διακρατικό.


.
Μ.Δ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;