Η απάτη του Αμίρ μέσα από τις επίσημες σελίδες του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής





Η απάτη του Αμίρ μέσα από τις επίσημες σελίδες του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής του υπουργού της καρδιάς όλων των αριστερών διεθνιστών, του Γιάννη Μουζάλα.

Ο πατέρας του Αμίρ ήταν στη Γερμανία ενώ ο γιος του ήταν εγκλωβισμένος στην Ελλάδα και το ελληνικό κράτος κωλυσιεργούσε στην έκδοση των κατάλληλων εγγράφων με τα οποία θα μπορούσε ο λαθρο-Αμίρ να ταξιδέψει στη Γερμανία.Η οικογένεια του υποστηρίζομενη από τις δόλιες ΜΚΟ έστησε το φιάσκο.

Οι ίδιοι, καλά δασκαλεμένοι από τις ΜΚΟ και τους δικηγόρους , έσπασαν τα τζάμια για να δείξουν ότι έπεσαν θύματα ρατσιστικής επίθεσης και έγραψαν σε ένα χαρτόνι τη φράση «φύΥε από δω, φύΥε από το χωριά σου φύΥε». Αν αυτό το έγραψε Έλληνας εθνικιστής εμείς είμαστε Ιάπωνες Νίντζα.
Αν την επίθεση την είχαν κάνει εθνικιστές θα είχαν γεμίσει το μέρος με σπρέι με κέλτικους σταυρούς , σύμβολα των ΑΜΕ , σβάστικες κτλ .Ούτε μια προβοκάτσια της προκοπής δεν ξέρουν να στήσουν οι άχρηστοι. Επιπλέον εμφανίστηκε και μια εθνικιστική οργάνωση σφραγίδα επ`ονόματι «Κρυπτεία» και ανέλαβε την ευθύνη της «ρατσιστικής επίθεσης», μέσα από ιστοσελίδα.
Ουδείς στον εθνικιστικό χώρο ούτε την άκουσε ούτε την ξέρει. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη και ο πολυχρονεμένος μας ο πρωθυπουργός κάλεσε τον λαθρομετανάστη Αμίρ στο μέγαρο Μαξίμου και του παρέδωσε και την ελληνική σημαία .
Αυτή η ψευτοεθνικιστική οργάνωση σφραγίδα «Κρυπτεία» θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις γιατί αυτές οι ψευτορατσιστικές επιθέσεις είναι ότι πρέπει για να εκδοθεί άδεια παραμονής και διαβατήριο για τους λαθροπρόσφυγες και ταυτόχρονα πετυχαίνουν και τη δυσφήμηση της πατρίδας μας ως «ρατσιστική».Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο θα επιρρίπτουν ευθύνες και ενοχές στον ελληνικό λαό και θα τον κάνουν να αποδεχθεί την «πολυπολιτισμικότητα» χωρίς να διαμαρτύρεται.Παράλληλα με όλο αυτό,οι  Τατιάνες στα πορνοκάναλα θα αναλάβουν τα υπόλοιπα . Μας δουλεύουν ψιλό γαζί .

Πάμε στα αποδεικτικά . Πηγαίνετε στην ενότητα « Γ.4. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ (Ν4251/14) » και από κει στο ενδέκατο σημείο με τίτλο « ΧΟΡΗΓΗΣΗ-ΚΥΑ30651/14 1β - Θύματα εγκληματικών πράξεων - 2058 » , πατήστε πάνω και διαβάστε ιδίοις όμμασι το τρίτο σκέλος



Και φυσικά είναι απλά και εξωφρενικά γελοίο να  πιστεύουν ορισμένοι ότι το ελληνικό κράτος και συγκεκριμένα η κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" ενδιαφέρεται πραγματικά για την διαβίωση και τα πραγματικά προβλήματα των λαθρομεταναστών.Γιατί άν ήταν έτσι,δεν θα τους άφηναν να ζουν μέσα στα χιόνια όπως είχαμε δει από τις πρόσφατες εικόνες στην Μόρια.

Αυτό που κάνει η ελληνική κυβέρνηση είναι καλά μελετημένο.Εμφανίζει κοινωνικό πρόσωπο με αφορμή την "επίθεση" στον Αμίρ,ενώ ουσιαστικά εφαρμόζει την πάγια τακτική των διεθνιστών όσον αφορά την ανάμειξη των λαών,αλλά και την συλλογικοποίηση της ευθύνης που εφάρμοζαν οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι.Με τον λεγόμενο "αντιρατσιστικό νόμο", επιρρίπτει την ευθύνη του ρατσισμού σε όλους τους πολίτες,με απώτερο σκοπό τον εκφοβισμό και την σιωπή όσων αντιδρούν στον λαθροεποικισμό της πατρίδα μας.



"Το χειρότερο σενάριο είναι να... κλείσουμε τα σύνορα! Θέλουμε πολλούς μετανάστες γιατί είναι νέοι και συνοδεύονται από πολλά παιδιά!" "Έχουμε λίγους μετανάστες, θέλουμε κι άλλους και πρέπει να τους νομιμοποιήσουμε όλους".




"Οι μετανάστες θα σώσουν την Ελλάδα από την δημογραφική κρίση" υποστήριζε ο Νίκος Παππάς σε διαδακτορική του διατριβή που βγήκε στην δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες.Εφαρμόζουν πάνω στην πλάτη του ελληνικού λαού την ιδεοληψία τους και την διεθνιστική τους πολιτική.Όποιος ακόμα πιστεύει ότι είναι απλά άχρηστοι και όχι βαλτοί είναι άξιος της τύχης του.





Πηγή:http://www.ypes.gr/el/Generalsecretariat_PopulationSC/general_directorate_ithageneias_migratation/diefthinsi_metanasteftikis_politikhsNEW/themataMetanastfsis/katigories_adeiwn_diamonis_new/adeia02/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;